Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend oriënterend gesprek?  Vul uw gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen dan contact met u op.

* = verplichte velden

Lees hier het privacybeleid.

Advies voor Stichtingen
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Katrien Deckers
Katrien Deckers
13:12 07 Nov 22
Joost heeft ons recent geholpen met het opstellen van onze Stichting. Het was heel fijn om met Joost te werken, vanaf begin was hij dudelijk over waar hij ons kon helpen en wat de kosten zouden zijn. Hij had veel inzicht en tips voor de doelstelingen en statuten en wij hebben in een keer ANBI status gekregen. Hele fijne ervaring met deze advieseur, ik kan hem zeker aanbevolen.
D. J.
D. J.
14:02 12 Sep 22
Joost heeft zijn woord nagekomen en is heel transparant betreft zijn inzet en projectbegeleiding.Heel secuur en puntuceel hoe hij aan de slag gaat en daardoor hebben wij onze doelstellingen kunnen bewerkstelligen.Bedankt Joost, ik zou hem aanbevelen.
Sanne Visser
Sanne Visser
09:06 22 Dec 21
Joost heeft ons goed geholpen met het opstellen van onze stichtingsdoelstellingen en statuten. Hierdoor hebben wij zonder problemen onze ANBI-status ontvangen!
Valerie Besanceney
Valerie Besanceney
08:19 01 Jun 21
Het was een plezier om met Joost te werken. Hij is professioneel, punctueel, kundig, en gaf ons duidelijk advies via een telefonische afspraak en een goed verslag. Wij zullen zeker Joost weer om advies vragen in de toekomst en ik kan hem sterk aanraden.
Jan Van Popta
Jan Van Popta
14:05 22 Feb 21
Ik heb een goed advies gekregen van Joost over de statuten en het beleidsplan van onze stichting Schippermagikookeensvaren.Joost werkt snel en geeft uitvoerig advies. Hij is kundig en het werkt fijn met hem. Bovendien maakt hij deel uit van een professioneel netwerk van andere adviseurs op verschillende terreinen. Doen !
Marjon Oomens
Marjon Oomens
16:38 20 Jan 21
Joost is een goede, betrouwbare adviseur die snel kan meedenken en schakelen. Hij heeft ons enorm goed geholpen met tips en feedback op het juist opstellen van de statuten en doelstellingen van onze Stichting. De ANBI-aanvraag bij de Belastingdienst is mede door zijn ervaring en advies in een keer goedgekeurd. Heel waardevol en fijn contact, van harte aanbevolen! Marjon Oomens, Directeur Stichting Emovere
david vanrossem
david vanrossem
12:12 12 Sep 19
Joost biedt een zeer breed pakket van support aan en heeft ons als bestuur enorm veel werk uit handen genomen. Niet alleen met deskundig advies, maar ook door heel snel en professioneel een aantal taken op te pakken. Hij is een 'aanpakker' zoals er maar weinig zijn. Hij gaf ons als bestuur vleugels; ik kan hem zeer warm aanbevelen. David van Rossem
Bekijk alle beoordelingen
js_loader